دقیقه

چطور با بچه ها در مورد پول صحبت کنیم؟ و چرا باید این کار را زودتر انجام دهید؟

چطور با بچه ها در مورد پول صحبت کنیم؟ و چرا باید این کار را زودتر انجام دهید؟
20 آذر 1403

اگر شما هم مانند اکثر والدین هستید، می خواهید فرزندانتان از نظر مالی در امنیت بزرگ شوند. با این حال، ممکن است شروع مکالمه در مورد پول که پایه محکمی برای موفقیت آینده آنها باشد، چالش برانگیز باشد.

بر اساس نظرسنجی T. Rowe Price در سال 2020، 41٪ از والدین هنگام بحث در مورد مسائل مالی با فرزندان خود دچار اضطراب می شوند. اخیراً، نظرسنجی Her Money Mindset در سال 2024 که توسط Investopedia و REAL SIMPLE انجام شد نشان داد که 20٪ از والدین اصلاً با فرزندان خود درباره پول صحبت نمی کنند.

در حالی که گفتگوهای پولی ممکن است ترسناک به نظر برسد، لازم نیست یک متخصص مالی باشید تا درس های ارزشمندی در مورد امور مالی شخصی به فرزندان خود بدهید. در اینجا چند استراتژی برای شروع گفتگوی پولی، مناسب کردن بحث‌ها برای سن، و گنجاندن سواد مالی در فرزندپروری روزمره شما آورده شده است.

چطور با بچه ها در مورد پول صحبت کنیم؟

چطور با بچه ها در مورد پول صحبت کنیم؟


چرا صحبت در مورد پول با بچه ها مهم است؟

بسیاری از والدین ممکن است بر این باور باشند که فرزندانشان برای شرکت در گفتگو در مورد پول بسیار کوچک هستند. با این حال، بچه‌ها دائماً پیام‌های مربوط به امور مالی را از اطراف خود جذب می‌کنند. از تبلیغات در تلویزیون گرفته تا بحث بین همسالان در مورد تعطیلات و اسباب بازی های جدید، کودکان خردسال تحت تأثیر رفتارها و انتظارات مالی موجود در محیط خود قرار می گیرند. این تجربیات اولیه درک و درک آنها از پول را با افزایش سن شکل می دهد.

برای کمک به کودکان برای هدایت این پیام ها و ایجاد رابطه سالم با پول، آنها به یک بزرگسال آگاه و حامی نیاز دارند تا آنها را راهنمایی کند. بحث های باز و صادقانه در مورد امور مالی فضای امنی را ایجاد می کند که در آن کودکان می توانند افکار و سوالات خود را بیان کنند. این راهنمایی برای کمک به آنها در ایجاد پایه ای برای درک ماهیت پیچیده منابع مالی و محدودیت های آنها ضروری است.

جن مایر، مشاور مالی معتبر و یکی از بنیانگذاران Fully Funded، بر اهمیت ارتباطات پیرامون پول تاکید می کند. او خاطرنشان می‌کند: «کودکان از تماشای و گوش دادن به حرف‌های والدینشان، خواه والدینشان در این مورد با آنها صحبت کنند یا نه، در مورد پول یاد می‌گیرند.» با بحث آشکار در مورد چگونگی کسب، مدیریت و پس انداز پول، والدین می توانند قدردانی واقع بینانه از منابع مالی را در فرزندان خود القا کنند.

معرفی دروس پولی متناسب با سن کودک می‌تواند مهارت‌های مالی مورد نیاز کودکان را برای بزرگسالی تجهیز کند. درگیر کردن کودکان در فعالیت های عملی مرتبط با مدیریت پول، احساس مسئولیت و مالکیت را تقویت می کند. افراد جوانی که فاقد سواد مالی اولیه هستند، اغلب خود را برای مدیریت امور مالی خود آماده نمی بینند که منجر به مشکلات مالی بالقوه و مستعد شدن به طرح های سریع ثروتمند شدن می شود.

والدین می توانند به محض اینکه توانایی شمردن بچه ها را داشته باشند، آموزش پول را شروع کنند. استفاده از پول نقد و سکه برای تمرین های ساده ریاضی نه تنها مهارت های محاسبه آنها را تقویت می کند، بلکه درک دقیقی از نحوه عملکرد پول در دنیای واقعی نیز ارائه می دهد. همانطور که کودکان بزرگتر می شوند، ضروری است که به تدریج مشارکت آنها در تصمیم گیری های مربوط به هزینه های خانوار افزایش یابد و به آنها اجازه دهید بودجه بندی و انتخاب های آگاهانه را تمرین کنند.

با درگیر کردن فعالانه کودکان در بحث در مورد پول و فراهم کردن فرصت های یادگیری تجربی برای آنها، والدین می توانند به پرورش افراد باهوش مالی کمک کنند. این پایه دانش و مسئولیت تا بزرگسالی به آنها خدمت می کند و در نهایت آنها را قادر می سازد تا در طول زندگی خود تصمیمات مالی آگاهانه بگیرند.


گفتگوهای مالی مناسب سن، از جوانی شروع می شود.

تقریباً از هر 3 والدین 1 نفر معتقد است که 7 تا 10 سالگی سن مناسبی برای یادگیری پول توسط کودکان است.

نظرسنجی ذهنیت پولی که توسط Investopedia و Real Simple انجام شد، نشان داد که اکثر والدین معتقدند فرزندانشان باید در سنین 7 تا 10 سالگی شروع به یادگیری در مورد پول کنند. اعتقاد دارند که بچه هایشان خیلی کوچک هستند.

با این حال، تحقیقات رشدی نشان می‌دهد که کودکان می‌توانند واکنش‌های عاطفی به خرج کردن و پس‌انداز کردن پول را از سن ۵ سالگی شروع کنند.

نه تنها درس‌های مالی اولیه می‌توانند تأثیری ماندگار داشته باشند، بلکه به اشتراک گذاشتن اطلاعات متناسب با سن در مورد پول نیز حس مشارکت و احترام را در فرزندان شما تقویت می‌کند. آنها شفافیت، قابل اعتماد بودن و مسئولیت پذیری را با الگوبرداری از شما مشاهده می کنند. با این حال، اجرای این امر می تواند ساده تر از انجام آن باشد.

یک کودک پیش دبستانی مفاهیم پول را بسیار متفاوت از یک دانش آموز دبیرستانی درک می کند و این باعث می شود که بدانیم از کجا شروع کنیم. دکتر تریسی ویلیامز، روانشناس بالینی و درمانگر مالی معتبر، به والدین توصیه می کند که به خاطر داشته باشند که فرزندانشان ممکن است بلافاصله موضوعات ارائه شده را درک نکنند یا درگیر آن نشوند.

اگر فرزندانتان فوراً به بحث های مالی علاقه ای ندارند، دلسرد نشوید. به گفته ویلیامز، “وقتی برای اولین بار شروع به گفتگوهای پولی می کنید، ممکن است به نظر برسد که فرزندتان اهمیتی نمی دهد، و این مشکلی ندارد. در سن آنها، پول برای آنها اولویت نیست. به اشتراک گذاری اطلاعات در فرصتی که پیش آمد ادامه دهید. سعی کنید آن را به آنها و علایقشان مرتبط کنید.”


سنین 3 تا 5 سال: بازی پول

کودکان پیش دبستانی هنوز در حال توسعه مهارت های شناختی اولیه هستند، بنابراین بحث در مورد پول را کوتاه اما مکرر نگه دارید. این بحث ها را در زمان بازی، کارهای روزمره و فعالیت های عملی بگنجانید.

ویلیامز می گوید: “کودکان پیش دبستانی می توانند به شما در شمارش کمک کنند و شروع به یادگیری در مورد ارزش های مختلف پول کنند. در یک فروشگاه یا رستوران با کودک نوپا یا پیش دبستانی خود به بازی های تخیلی بپردازید تا روند پرداخت هزینه کالاها را به تصویر بکشید.” وقتی فرزندتان بالغ می شود، می توانید با بردن او به سفرهای خارج از خانه به عنوان فرصت های یادگیری، نحوه استفاده از پول را توضیح دهید.

کودکان پیش دبستانی بزرگتر می‌توانند مجموع را در باجه صندوق بخوانند، به شما کمک کنند تا پول صندوق‌دار را پرداخت کنید و پول پول را بشمارید. این فعالیت ها به آنها کمک می کند تا مفهوم اساسی مبادله پول با کالا و خدمات را درک کنند. آنها همچنین یک واژگان قوی ایجاد می کنند و یاد می گیرند بین سکه و پول نقد تمایز قائل شوند.

هنگامی که کودکان این مفاهیم اساسی را درک کردند، مایر پیشنهاد می کند که می توانند از یادگیری طبقه بندی پول خود سود ببرند. به عبارت دیگر، آنها می توانند درک کنند که تمام پولی که دریافت می کنند برای خرج کردن نیست.

او توضیح می‌دهد: «سیستم سه دسته‌ای «خرج کن، پس‌انداز، بده»، پایه خوبی برای کمک به بچه‌ها فراهم می‌کند تا یاد بگیرند که با پول خود عمدی داشته باشند و عادت پس‌انداز را از سنین پایین تقویت می‌کند.

How to Talk to Kids About Money (Without Creating Entitlement or Fear)


سنین 6 تا 10 سال: زمان پول تو جیبی

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط Real Simple و Investopedia، سه چهارم پاسخ دهندگان والدین معتقدند که کودکان باید در حدود 7 سالگی شروع به یادگیری در مورد پول کنند. یکی از راه های موثر برای آموزش دروس عملی پول، معرفی پول تو جیبی است.

اگر تصمیم دارید به بچه‌هایتان پول تو جیبی بدهید، می‌تواند به عنوان ابزاری برای کمک به آنها برای تعیین اهداف پس‌انداز متناسب با سنشان، مانند خرید یک اسباب‌بازی جدید، هدیه دادن به کسی، یا کمک به هدفی عمل کند. آنها را از طریق فرآیند برنامه ریزی و بودجه ریزی در جهت رسیدن به این اهداف راهنمایی کنید.

اگر تمایلی به دادن پول تو جیبی ندارید، در نظر بگیرید که فرزندان خود را برای افتتاح اولین حساب بانکی خود بیاورید. این تجربه آنها را با بانک ها و رویه های مربوط به مدیریت پول خود آشنا می کند.

ویلیامز پیشنهاد می کند از فعالیت های روزمره به عنوان فرصت های کم خطر برای صحبت در مورد پول استفاده کنید. به عنوان مثال، در فروشگاه مواد غذایی، به کودکان بیاموزید که چگونه قیمت محصولات را مقایسه کنند (نه فقط با نگاه کردن به برچسب‌های قیمت)، بلکه با در نظر گرفتن اندازه‌ها. بچه های بزرگتر در این گروه سنی می توانند در تصمیم گیری های مربوط به بودجه، برش کوپن ها و انتخاب خرید آگاهانه شرکت کنند.

علاوه بر این، ویلیامز توصیه می کند با ایجاد یک پروژه خانوادگی که حول محور پس انداز برای یک هدف خاص است، انگیزه های فرزندان خود را ترسیم کنید، مانند یک گردش خاص یا چیزی که تمام خانواده از آن لذت خواهند برد. از طرف دیگر، می‌توانید درس‌های پولی را در فعالیت‌های دیگر، مانند شرکت در جمع‌آوری کمک‌های مالی برای کلاس، نیروهای پیشاهنگ یا گروه‌های مذهبی خود بگنجانید.


سنین 11-13: ایجاد تعادل بین خواسته ها و نیازها

در طول دو سال، کودکان شروع به سنجش علایق خود می کنند و درک درستی از انتخاب های خرید هوشمندانه پیدا می کنند. هنگامی که آنها جدیدترین اسباب‌بازی یا دستگاه الکترونیکی را درخواست می‌کنند، آنها را تشویق کنید تا ویژگی‌ها، قیمت‌ها و کیفیت را مقایسه کنند تا ارزیابی کنند که آیا ارزش آن با هزینه همخوانی دارد یا خیر. اگر کمک هزینه ای دریافت کردند، به آنها کمک کنید تا یک طرح پس انداز ایجاد کنند و به آنها بیاموزید که چگونه برای معاملات خرید کنند (چه آنلاین و چه در فروشگاه).

همچنین این زمان ایده آلی است تا آنها مسئولیت نظارت بر موجودی حساب های بانکی خود را بر عهده بگیرند. انجام این کار به آنها امکان می دهد در فصول هدیه دادن تصمیمات آگاهانه تری بگیرند. برای مثال، آیا ترجیح می‌دهند مادربزرگشان اسباب‌بازی بفرستد، یا ترجیح می‌دهند که ارزشی معادل آن را به حساب‌هایشان واریز کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد یک کمپ تابستانی را تأمین مالی کنند یا به یک هدف پس‌انداز برسند؟ در این سن، کودکان قادر به درک ارزش هستند، و این فرصتی عالی برای کمک به آنها برای ایجاد یک احساس قوی از آنچه برای آنها اهمیت دارد، می کند.

علاوه بر این، این مرحله زمان مناسبی است تا آنها را با اپلیکیشن‌های مدیریت پول و کتاب‌های سواد مالی آشنا کنیم که می‌توانند به‌طور مستقل بررسی کنند.

Raise Money-Smart Kids | Wayne Westland Federal Credit Union


سنین 14-18: تمرین عملی

والدین نقش مهمی در تجهیز نوجوانان به مهارت‌های مستقل مدیریت پول دارند. این دوره شکل‌دهنده است و درس‌های آموخته شده در این سال‌ها می‌تواند تأثیرات ماندگاری داشته باشد. همانطور که نوجوانان به بزرگسالی نزدیک می شوند، شروع به دریافت پیشنهادهایی برای کالج، مشاغل و کارت های اعتباری می کنند که همه اینها برای سال های آینده بر امور مالی شخصی آنها تأثیر می گذارد.

اکنون زمان مدل سازی عادات پولی مثبت است. نوجوانان شما بیشتر از آن چیزی که فکر می کنید مراقب هستند، بنابراین نحوه مدیریت پول به همان اندازه مهم است که چگونه درباره آن بحث می کنید. خواندن کتاب‌های پس‌انداز دانشگاه و برنامه‌ریزی شغلی را با هم در نظر بگیرید و در مورد اینکه آیا نکات و نظریه‌ها با آنها همخوانی دارند یا خیر بحث کنید. امور مالی شخصی برای همه یکسان نیست.

نوجوانان همچنین از گفتگو در مورد جنبه های عاطفی خرج کردن و پس انداز سود خواهند برد. اگر این کار را به درستی انجام می دهید، این زمانی است که آنها ممکن است شما را به اشتباهات مالی خود دعوت کنند و به آنها کمک کنند تا روایت های پولی خود را بسازند که متفاوت از آنچه از شما به ارث برده اند، بسازند.

داستان‌های پول شخصی شما ممکن است در طول این مرحله لانه خالی که به زودی رخ می‌دهد، تکامل یابد. با هم، می توانید بررسی کنید که چگونه بازار کار و اقتصاد در حال تغییر هستند، و در مورد چگونگی مقابله با این چالش ها از مراحل مربوط به بزرگسالی خود بحث کنید.


پول را در مکالمات روزمره داخل کنید

اگر بحث‌های رسمی در مورد امور مالی برای فرزندانتان طنین‌انداز نمی‌شود، آموزش مهارت‌های مالی واقعی را به شیوه‌ای معمولی‌تر در نظر بگیرید. در اینجا چند راه برای گنجاندن سواد مالی در زندگی روزمره آورده شده است:

نقاط عطف بزرگ: به فرزندان خود کمک کنید تا بفهمند که خریدهای مهم -مانند ماشین‌های جدید، خانه‌ها یا مدارک دانشگاهی- نیازمند سال‌ها برنامه‌ریزی است. در حالی که مشارکت آنها در پس انداز مهم است، آموزش آنها در مورد بدهی نیز به همان اندازه ضروری است. از آنجایی که این نوع خریدها اغلب با وام انجام می شود، از فرصت استفاده کنید و در مورد نرخ بهره، شرایط بازپرداخت و تورم بحث کنید. از آنجایی که خریدهای نقطه عطف نیاز به بررسی دقیق دارند، می توانید این درس ها را در طول هفته ها یا حتی ماه ها پخش کنید.

خرید آنلاین: فرزندان خود را تشویق کنید تا در مورد قیمت اقلام مشابه در وب سایت های مختلف تحقیق کنند. به آنها بیاموزید عواملی مانند مالیات، هزینه های حمل و نقل، ضمانت نامه ها، سیاست های بازگشت و غیره را ارزیابی کنند. این همچنین یک فرصت عالی برای بحث در مورد ایمنی اینترنت و اهمیت حفظ امنیت اطلاعات کارت اعتباری و نقدی برای جلوگیری از سرقت هویت است.

فروشگاه ها: به هر کودک اجازه دهید تا با رعایت بودجه تعیین شده، چند مورد را از لیست خرید انتخاب کند. از آنها بخواهید کل هزینه اقلام انتخابی خود را از جمله مالیات را بیابند و محاسبه کنند.

سفرها: سفر به خارج از کشور می تواند تجربه ای غنی باشد که به کودکان امکان می دهد فرهنگ ها را با هم مقایسه کنند و شیوه های جدید را بیاموزند. در طول تعطیلات بین المللی، به فرزندان خود در مورد ارزهای مختلف آموزش دهید و به آنها اجازه دهید هزینه غذاها یا اسباب بازی های مورد علاقه خود را به ارز محلی محاسبه کنند. به آنها کمک کنید تا اصول تجارت – واردات و صادرات – را درک کنند و توضیح دهید که چرا برخی از اقلام در نقاط مختلف جهان قیمت بالاتر یا پایین‌تری دارند.

Credit Union of America - How to Talk to Kids About Money | Credit Union of  America


بیش از نیمی از والدین نوجوانان می گویند که فرزندانشان حداقل تا حدی با امور مالی خانه آشنا هستند.

چگونه بر موانع رایج غلبه کنیم

حتی با بهترین نیت، بیایید صادق باشیم: بحث در مورد پول ممکن است مشکل باشد. هنگامی که اضطراب مالی یا تروما در میان باشد، باز کردن کار می تواند به خصوص دشوار باشد. به یاد داشته باشید، نیازی به کامل بودن یا داشتن همه پاسخ ها نیست. با نشان دادن اینکه چگونه چالش های پولی را حل می کنید، می توانید به ایجاد همدلی و انعطاف پذیری در فرزندان خود کمک کنید.

به مدارس تکیه نکنید

در حالی که امروزه مدارس برخی از مفاهیم اساسی پول را آموزش می دهند، تعداد کمی از آنها عمیقاً در موضوعات مالی که کودکان در بزرگسالی با آنها مواجه خواهند شد، کاوش می کنند. در واقع، تنها 25 ایالت ایالات متحده الزامات رسمی آموزش سواد مالی را برای دانش آموزان دبیرستانی اجرا کرده اند. جای تعجب است که با توجه به نقش حسابداری و آمار در تصمیمات مالی واقعی، هر دو موضوع در مدارس تاکید بسیار کمی دارند. این بدان معناست که عادات پولی باید در خانه پرورش داده شود و شما را به مهمترین معلم در آموزش مالی فرزندانتان تبدیل کنید.


به خود نگویید که خیلی دیر شده

هیچ وقت برای شروع گفتگو در مورد پول دیر نیست. می توانید از لحظات گذراندن روزانه برای معرفی درس های سریع استفاده کنید. با گذشت زمان، گفتگو را با مقایسه قیمت‌های قدیمی با قیمت‌های جدید زنده نگه دارید و مرتباً این سؤال را مطرح کنید که آیا خریدها واقعاً ارزش خرید دارند یا خیر.

شروع بحث های پولی با فرزندانتان، حتی زمانی که بزرگسال هستند، همیشه مفید است. والدین اغلب از صحبت در مورد موضوعاتی مانند بازنشستگی، مراقبت های طولانی مدت و برنامه های ارثی اجتناب می کنند، که می تواند تأثیر قابل توجهی بر فرزندان بزرگسال آنها بگذارد. حتی اگر برای بحث در مورد سواد مالی آماده نیستید، برنامه های زندگی خود و نحوه تامین مالی آنها را در نظر بگیرید.

برنامه ریزان مالی اغلب گزارش می دهند که بسیاری از کودکان بالغ با فوت یکی از والدین غافلگیر می شوند. در به اشتراک گذاشتن اسناد برنامه ریزی املاک، و همچنین اطلاعات مربوط به حساب های بانکی و بیمه نامه ها، بسیار پیش از آنکه فرزندانتان نیاز به دسترسی به آنها داشته باشند، فعال باشید.


فراموش نکنید که مدیریت پول یک کار تیمی است

از آنجایی که ذهنیت بدی پیرامون پول وجود دارد، بسیاری از مردم فقط با لحنی آرام درباره آن بحث می کنند. به راحتی می توان فکر کرد که هر فردی تنها مسئول موفقیت ها یا شکست های مالی خود است، اما اینطور نیست. مدیریت پول اغلب شامل همکاری با دیگران، از جمله افرادی است که فرزند شما ممکن است با آنها آشنا نباشد.

به فرزندان خود کمک کنید درک کنند که مدیریت پول بسیار بیشتر از عادات پس انداز و خرج کردن شخصی است. در مورد اکوسیستم گسترده تری که پول را احاطه کرده است بحث کنید تا بدانند در صورت نیاز از کجا باید کمک بگیرند.


چگونه می توانم درباره پول با فرزندم صحبت کنم؟

با استفاده از موضوعات مناسب سن، گفتگوها را در مورد پول زود شروع کنید.

درس ها را در برنامه های روزمره بگنجانید. از وظایف، کمک هزینه ها و تصمیمات خانوادگی به عنوان فرصتی برای معرفی بحث های مرتبط با پول استفاده کنید. مکالمات را جذاب و مرتبط نگه دارید. فرزندان خود را تشویق کنید تا نظرات خود را به اشتراک بگذارند، پیامدهای آن را تجربه کنند و مشکلات مالی جزئی را حل کنند.

آیا کتاب ها یا برنامه های پیشنهادی برای آموزش پول به بچه ها وجود دارد؟

کتابخانه محلی خود را برای یافتن کتاب داستان های مناسب سن که بر کسب درآمد، پس انداز، هزینه های هوشمندانه و موارد دیگر تمرکز دارند، بررسی کنید. همچنین ممکن است این منابع برای شما مفید باشد:

– برنامه های ردیاب کمک هزینه : برنامه هایی مانند FamZoo، Rooster Money و BusyKid به کودکان کمک می کنند پیشرفت پس انداز و بودجه خود را به روشی لذت بخش تجسم کنند.
– بازی ها و کارگاه ها: بسیاری از اتحادیه های اعتباری و بانک ها بازی های سواد مالی، اردوهای تابستانی و کارگاه های آموزشی را ارائه می دهند.
– منابع دولتی: دفتر حمایت مالی از مصرف کننده منابع آموزش مالی رایگان، از جمله یک برنامه آموزشی مفید برای آموزش مالی جوانان را فراهم می کند. ایالت هایی مانند کانکتیکات نیز پورتال های آموزش مالی را برای معلمان، والدین و بچه ها ارائه می دهند.
– وب سایت: ائتلاف JumpStart و MoneyConfidentKids دارای بازی های تعاملی، کاربرگ های قابل چاپ و نکات والدین هستند.


چالش‌های رایجی که والدین در بحث پول با بچه‌ها با آن مواجه می‌شوند چیست؟

“اگر از اصطلاحات پیچیده استفاده کنید یا به جزئیات بپردازید، علاقه فرزندان خود را از دست خواهید داد. ساده نگه دارید!” دکتر ویلیامز توصیه می کند. با واژگان اولیه شروع کنید و به تدریج مفاهیم پیچیده تری مانند بدهی و سرمایه گذاری را معرفی کنید – ممکن است سال ها طول بکشد.

آماده باشید که بچه‌هایتان در ابتدا شما را نادیده بگیرند، درک نکنند. اجازه ندهید ناامیدی مانع تلاش شما شود. در عوض، به طور مداوم مسائل مالی را در زندگی روزمره خانوادگی خود ادغام کنید.

یکی دیگر از چالش های رایج، ایجاد تعادل مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و مشکلات مالی خود است. رویکرد هر والدینی متفاوت خواهد بود. در حالی که نمی خواهید فرزندانتان ترس ها یا عادات بد شما را به ارث ببرند، همچنین نباید به طور نامحدود به آنها پناه دهید.

به جای تمرکز بر روی چیزهایی که توانایی پرداخت آن را ندارید، با فرزندان خود بحث کنید که چگونه می توانید مهارت های جدیدی را برای بهبود وضعیت مالی خود بیاموزید – در آینده چه کارهایی می توانید انجام دهید و از عهده آن برآیید. در عین حال که عادات مالی خود را با هم بهبود می بخشید، بر اهمیت تأخیر در ارضای خود تأکید کنید.


جمع بندی

این مقاله  بر اهمیت حیاتی ایجاد عادات مالی خوب در کودکان از سنین پایین تأکید دارد. با تجهیز بچه ها به مهارت های مدیریت پول، والدین می توانند احساس مسئولیت و استقلال را پرورش دهند که در بزرگسالی به آنها خدمت می کند.

درگیر کردن کودکان در گفتگو در مورد پول نه تنها مفاهیمی مانند بودجه، پس انداز و سرمایه گذاری را ابهام می کند، بلکه به آنها کمک می کند نگرش سالمی نسبت به تصمیمات مالی پیدا کنند. این رویکرد پیشگیرانه به افراد جوان قدرت می‌دهد تا انتخاب‌های آگاهانه داشته باشند و اطمینان حاصل کند که به بزرگسالانی باهوش مالی تبدیل می‌شوند.

علاوه بر این، مقاله نقش تجربیات عملی در آموزش پول به کودکان را برجسته می کند. تشویق کودکان به مدیریت کمک هزینه های خود، مشارکت در بودجه بندی خانواده، یا حتی تعیین اهداف پس انداز، درس های ملموسی را ارائه می دهد که دانش نظری را تقویت می کند. با ایجاد یک گفتگوی باز در مورد مسائل مالی، والدین همچنین می توانند با ننگی که اغلب با بحث در مورد پول همراه است مبارزه کنند و راه را برای سواد مالی سالم تر هموار کنند.

در نهایت، والدین با ایجاد یک محیط حمایتی که در آن بچه‌ها درگیر موضوعات مالی احساس راحتی می‌کنند، زمینه را فراهم می‌کنند تا فرزندانشان در تلاش‌های مالی آینده خود پیشرفت کنند.

امتیاز دهید